15 nov.: viering Heilig Avondmaal

9 november 2020

Op zondag 15 november vieren we het Heilig Avondmaal. Vanwege de situatie met het coronavirus is dat in aangepaste vorm. Na een korte dienst houden we de avondmaalsviering in de kerk op deze manier:

• Afhankelijk van de behoefte is er 1 viering (met maximaal 30 bezoekers) of wordt het een 2e of 3e keer gevierd met een kleine groep (van maximaal 15 personen).
  • Wijn en brood worden geportioneerd in aparte bekertjes en bakjes aangeboden.
  • Deelnemende gemeenteleden blijven op hun plek zitten en krijgen het brood en de wijn aangereikt.
  • Gebruik van een mondkapje in het kerkgebouw is verplicht op de momenten dat u niet op uw plek zit.
  • Tussen de groepen zorgen we voor het noodzakelijke ontsmetten van de kerk.
  • Reserveren is nodig: mail naar reserveren@hervormdzuidwolde.nl of, als dat niet lukt, bel op donderdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur naar tel. 06-57322252. Geef daarbij aan of u de hele kerkdienst wilt bijwonen of alleen daarna in een kleinere setting de avondmaalsviering.

Ook voor kringleden kunnen de extra vieringen een mooie gelegenheid zijn om als groep deel te nemen.
Iedereen die in een 2e of 3e groep later naar de kerk komt, kan natuurlijk eerst de online dienst volgen via ons YouTube-kanaal.

De dienst begint om 10.00 uur en wordt geleid door ds. Broekman.

• 29 november 2020 Ds. A.B. Broekman
  • 6 december 2020 dhr. B. van Dijke