Adres Foto
17 jan: doelcollecte India

17 jan: doelcollecte India


13 januari 2021

 

Doelcollecte 17 januari voor India

 

Vorige jaar rond deze tijd waren wij met een aantal vrouwen uit onze kerk naar India. Samen met stichting WIFI waren we te gast bij pastor Daniël en zijn vrouw Joyce.
Nu in deze tijd kun je, je dat bijna niet meer voorstellen. Ook in India hebben de mensen het extra zwaar gekregen door Corona. De inkomsten voor het weeshuis staan onder druk, mensen daar hebben zelf moeite om voor zich zelf te zorgen, laat staan om voor een ander te zorgen.

 

Wat waren wij dankbaar dat wij daar vorige jaar financieel konden helpen. We konden geiten voor weduwen kopen, eten en kleding naar de lepra koloniën brengen. Maar door de lockdown in het afgelopen jaar mocht pastor Daniël er niet met zijn team op uit om de mensen eten te brengen en te ondersteunen. Pastor Daniël heeft zelf ook ernstig ziek in het ziekenhuis gelegen met vermoedelijk Covid. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen.

 

De opbrengst van de collecte is deze keer voor het schoolgeld voor kinderen van het weeshuis. Zodat ze een vervolg opleiding kunnen volgen en later een beroep kunnen uitoefenen. Dit is van levensbelang, zodat je in je eigen levens onderhoud kunt voorzien.
Ik hoop dat u uw hart wilt laten spreken voor een betere toekomst voor de kinderen van het weeshuis.

 

Met vriendelijke groet,
Brenda Courtz

 

Erediensten
  • 28 februari 2021 Ds. G.A. Trouwborst
  • 7 maart 2021 Ds. J.A. Adriaanse
  • 10 maart 2021 Ds. B. Gras
  • 14 maart 2021 ntb
  • 21 maart 2021 Ds. H. Bakhuis
Agenda