Adres Foto
17 nov.: collecte project India

17 nov.: collecte project India


30 oktober 2019

 

Aanbevolen: doelcollecte project India

 

Menig hart werd vorig jaar geraakt door de geloofservaringen, die onze jeugd met ons heeft gedeeld over hun project in India. Als groep zijn wij gegrepen door de Bijbeltekst uit Jesaja 1:17: “Leer goed te doen, wees rechtvaardig en help de armen, de wezen en de weduwen”. In januari 2020 hopen wij als afvaardiging van onze kerk naar India te gaan. We willen graag samen handen en voeten geven aan ons geloof en hopen veel te mogen betekenen voor de mensen daar. Dat we Gods liefde mogen uitstralen en mogen omzien naar elkaar.

 

We willen deze collecte van harte bij u aanbevelen. Ieder van ons streeft er na om €1.000,= voor het doel mee te nemen. Hiervoor kunnen we maaltijden, kleding, verbandmaterialen uitdelen en spullen kopen, die in India van levensbelang zijn. Verder zouden we graag de vrouw van Pastor Daniel willen helpen met een hartoperatie. De kosten hiervan zijn ca.
€ 5.000,=. We hopen zoveel mogelijk voor de armen, wezen en weduwen te kunnen gaan betekenen. Uiteraard niet alleen om daar spullen te kopen, maar ook juist om daar met de bevolking te bidden en de liefde van Jezus te mogen verspreiden.

 

Elk bedrag dat er wordt gedoneerd gaat voor de volle 100 % naar het project. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen! Wat kunnen wij zoal met de gelden doen? Even voor de beeldvorming: Voor €10,=; maken van 5 maaltijden, voor €15,=;
3 kledingpakketten, voor €25,=; kledingpakketten en een maaltijd voor een heel gezin, voor €50,=; een naaimachine of 10 bijbels, voor €75,=; kopen van een geit, voor €100,=; een maand eten voor een compleet gezin, voor €150; schoolgeld voor een jaar voor één kind.

 

Uiteraard zal een ieder van ons onze familie/vrienden en kennissen aanspreken, maar we willen ook graag een bedrag vanuit onze gemeente meenemen. Ondersteunt u ons ook met een bijdrage op zondag 17 november? U kunt uw gift ook overmaken op NL58RABO0376200901 t.n.v. Hervormde Gemeente o.v.v. gift India. “Laat ieder zo veel geven als hij/zij zelf besloten heeft, zonder tegenzin of dwang, want God heeft lief wie blijmoedig geeft”. 2 Korintiërs 9:7 

 

Alvast heel hartelijk dank voor uw medeleven!

 

Gerda de Vries      Zwaantje Visser
Linda Courtz      Brenda Courtz
Rianka Bekendam     Inge van der Veen

 

Erediensten
  • 16 augustus 2020 dhr. H. Lowijs: online
  • 23 augustus 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 30 augustus 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 6 september 2020 Ds. A.B. Broekman
  • 13 september 2020 Ds. A.B. Broekman