Adres Foto
17 nov.: Zuidwoldiger Zangavond

17 nov.: Zuidwoldiger Zangavond


30 oktober 2019

 

Op zondag 17 november is er een Zuidwoldiger Zangavond. Hieraan wordt meegewerkt door The Martin Mans Formation, het bekende mannenensemble van dirigent en organist Martin Mans. De leiding is in handen van Hennie Wiechers.

 

Waar
In de Hervormde Kerk in Zuidwolde.

 

Hoe laat
De zangavond begint om 19.00 uur.

 

Kosten
De toegang is gratis, de koffie na afloop ook. We houden wel een collecte voor de onkosten.

 

Thema
Met trouw omringd

 

The Martin Mans Formation
Martin Mans is Nederlands bekendste en ook meest druk bezette organist en is zeer geliefd bij een groot publiek. Al op zeer jonge leeftijd begon hij met orgelspelen en won hij diverse concoursen. Bekendheid geniet hij vooral om zijn improvisaties over geestelijke liederen. Hij werkte mee aan maarliefst meer dan 500 cd-opnamen en vele DVD’s. Een aantal van zijn cd’s is met platina en goud bekroond, een ongekend succes in de orgelwereld. Jaarlijks geeft hij zo’n 250 concerten, in binnen- en buitenland.
Naast organist is Martin ook zeer actief als dirigent van diverse mannenkoren, de Urker Mans Formatie, Vocalgroep VOICE en dus ook “The Martin Mans Formation”. Dit mannenensemble bestaat uit twintig heren, afkomstig van het grootste mannenkoor van Nederland: ‘De Gouwestem’ uit Waddinxveen. Zij vormen samen een prachtige muzikale eenheid. The Martin Mans Formation heeft inmiddels een grote naam opgebouwd in Nederland, maar ook daarbuiten en geeft jaarlijks diverse concerten en verleent medewerking aan zangdiensten. Zij komen ook al diverse jaren naar Zuidwolde, een groot succes. Reden dat ze ook dit jaar weer te zien en horen zijn in ons programma!

 

Kortom: alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een prachtige zangavond. Zingt en luistert u ook mee? Van harte welkom!

 

Orgelcommissie Hervormde Gemeente Zuidwolde,
Peter ten Kate

 

  

Erediensten
  • 19 juli 2020 kandidaat mw. G. Broekman: online
  • 26 juli 2020 Ds. P.W. van Lunteren: online
  • 2 augustus 2020 Ds. H. Bakhuis: online
  • 9 augustus 2020 Ds. A.P. Heiner: online
  • 16 augustus 2020 dhr. H. Lowijs: online