19-30 dec.: jongerenreis India

17 december 2018

Het is zover! Alles is ingepakt, het programma is klaar en we staan klaar om naar India te gaan! Woensdag 19 december zullen we om 8.30 uur verzamelen op het kerkplein in Zuidwolde. We zullen om 8.45 uur met de bus vertrekken richting Schiphol. We zouden het ontzettend leuk vinden om uitgezwaaid te worden, dus iedereen is van harte welkom deze ochtend.

In de dienst van 16 december zullen wij het programma toelichten en van dominee Arthur Broekman de zegen ontvangen om met God deze opdracht uit te mogen voeren. In het kort vermelden we ons programma in het kerkblad, na afloop van de dienst op zondag 16 december wordt het uitgebreide programma uitgedeeld.

Programma:
Samen met stichting Wifi is ons programma opgesteld. Zij hebben samen met de Pastor gekeken hoe wij onze periode zo goed mogelijk kunnen indelen, om zo voor iedereen die iets nodig heeft van betekenis te kunnen zijn. Toch is en blijft het lastig om met de cultuur en tijd van India om te gaan. Het kan maar zo zijn dat onze dag er iets anders uit gaat zien. Tussen de programma’s door kunnen wij thuis bij mensen op bezoek, delen we daar ook materialen uit die zij kunnen gebruiken, zullen wij met veel mensen bidden en het Evangelie op straat vertellen.

Terugblik Gospel Choir Chosen:
Wat was het een geweldige avond op zaterdag 17 november, wat hebben we genoten van Chosen Gospel Choir! Wij willen via deze weg het Fries Mannen Essemble ontzettend bedanken voor hun gift van €1000,- aan ons project, geweldig!

Dankzegging:
We willen alle gemeenteleden, alle sponsoren, iedereen die ons praktisch en financieel heeft ondersteund via deze weg ontzettend bedanken voor alle hulp! Met elkaar hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt. We voelen ons als groep gedragen door God en door de gemeente.

Totale ingezamelde bedrag:
Tijdens het schrijven van deze stukken zijn wij in verwachting van de uitkomsten van de nog lopende acties: Basisschool de Heidevlinder heeft druk voor ons gespaard. Maandag 17 december ontvangen wij van hen het geldbedrag tijdens de adventsviering op school. Ook is er t/m zaterdag 1 december de mogelijkheid geweest uw flessenbon te doneren voor het project. Daar krijgen wij één dezer dagen ook bericht over. Daarnaast hebben wij zondag 9 december nog een heerlijk winterbuffet op de agenda staan. Nog even wachten…zondag 16 december wordt het bedrag aan u en de groep getoond!

Zondag 30 december komen wij terug in Zuidwolde. Op zondag 13 januari willen wij jullie graag vertellen en laten zien wat wij hebben gedaan in India, wat wij hebben geleerd in India, wat wij van God hebben geleerd in India en nog veel meer! Wij zijn en blijven ontzettend dankbaar door de ondersteuning van jullie als gemeenteleden en willen jullie daarom graag uitnodigen dit project te presenteren op zondag 13 januari tijdens de eredienst.

• 28 juni 2019 Dhr. K. Jonkman
  • 30 juni 2019 Ds. A.B. Broekman