Griekenland – Opvang voor gestrande vluchtelingen

Nog elke dag zijn er miljoenen mensen over de hele wereld op de vlucht, op zoek naar veiligheid en een betere toekomst. Mensen uit Syrië, Afghanistan en Iran komen via Turkije terecht in Griekse vluchtelingenkampen. Ze verblijven in gammele tenten, en er is gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. Hen wacht een moeilijke en onzekere tijd, vanwege lange procedures.

Kerk in Actie gelooft dat vluchtelingen recht hebben op een beter leven. We helpen hen met voedsel, gezondheidszorg en onderwijs en proberen hen op een betere plek te krijgen.

Met uw bijdrage steunt u het werk van Kerk in Actie voor opvang van gestrande vluchtelingen, en andere noodhulpprojecten wereldwijd. Geef aan deze diaconiecollecte van 20 juni of maak een bijdrage over op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie  o.v.v. collecte Griekenland.

Hartelijk dank!

Meer informatie op www.kerkinactie.nl/vluchtelingenlesbos

 

Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken?

Hartelijk dank!