Save the date!

Na het grote succes van vorig jaar gaan we weer een gaaf kerkweekend met elkaar organiseren! Het startweekend valt dit jaar op vrijdag 10 september, zaterdag 11 september en zondag 12 september. Ook dit jaar zullen we met elkaar gaan kamperen bij de boerderijcamping van Herman en Susan van Arragon, Achter ’t Koeienpad.

Achter de schermen zijn we volop bezig met het vormgeven van het programma. Een programma om samen God te ontmoeten, met elkaar verdieping te zoeken en om een heleboel gezelligheid met elkaar te hebben.

Vind je het leuk om mee te denken in de organisatie van het weekend? Heb je leuke ideeën om tijdens het programma te gaan doen? Laat het gerust weten: mail naar Rianka Bekendam, rianka_bekendam@hotmail.com.

Voor nu is het vooral slim om deze data alvast in te blokken in jullie agenda’s. In augustus hopen wij het programma klaar te hebben en zullen we laten weten hoe je je kunt opgeven om deel te nemen aan dit weekend of aan de aangeboden activiteiten.