We gaan van start met een jeugd-Launch Out! De afgelopen maanden hebben we diverse voorbereidingen getroffen om de cursus Launch Out om te zetten naar een echte jeugdeditie! En dat is gelukt! De cursus ligt klaar om samen met de jongeren (en volwassenen) te leren wat het inhoud om écht een discipel van God te zijn, Zijn stem te leren te verstaan en woorden van God te mogen spreken! Het is tijd om de uitnodigingen te versturen naar de jongeren (15+’ers), bekend te maken dat we gaan starten en te melden dat iedereen zich kan opgeven. Het mooie aan deze nieuwe cursus is dat de cursus niet alleen voor jongeren beschikbaar is, maar dat we kunnen melden dat óók volwassenen uit onze gemeente zich kunnen aanmelden

We hebben bij het zoeken naar data rekening gehouden met de studenten die niet meer in Zuidwolde wonen. Juist daarom hebben we de cursusavonden op de vrijdagavonden gepland. Maar we hebben iets extra’s: we gaan ook wat vaker een weekend met elkaar weg! Hoe gezellig en verbindend is het om met elkaar een etmaal of een weekend op te trekken. Juist dan is er extra tijd om elkaar beter te leren kennen en tussen de lessen door lol te maken met elkaar, want dat gaan we ook zeker doen!

Data:

Hierbij de data van de cursus op een rijtje. We starten iedere avond om 18.00 uur met een maaltijd en de avonden duren tot ongeveer 22.00 uur.

  • Startweekend: vrijdag 8 oktober, zaterdag 9 oktober en zondag 10 oktober
  • Vrijdagavond 29 oktober
  • Vrijdagavond 12 november
  • Vrijdagavond 26 november
  • Etmaal: vrijdag 10 december en zaterdag 11 december (met sinterklaasactiviteit)
  • Vrijdagavond 7 januari
  • Vrijdagavond 21 januari
  • Slotweekend: vrijdag 11 februari, zaterdag 12 februari en zondag 13 februari

 

Thema’s:

Tijdens de cursus zal je ontzettend veel leren over wie God voor jou is. We gaan nadenken over Zijn Vaderhart voor jou, waarom Jezus voor jou aan het kruis is gestorven, het leren verstaan van Gods stem, hoe lees je in de Bijbel, hoe ziet God relaties en seksualiteit, wat is Gods plan voor jouw leven en het gezin, wat is nu identiteit, schuld en schaamte, de kracht van woorden en de kracht van het gebed en wat houdt het in om 100% discipel te zijn van Jezus?! We gaan met elkaar aan de slag in verschillende vormen, op verschillende manieren; we zullen luisteren, maar ook zeker met elkaar in de praktijk aan de slag gaan!

 

Kosten:

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedere jongere mee kan doen met de cursus hebben wij besloten dat de lessen van de cursus betaald worden door onze gemeente! We vragen een eigen bijdrage voor de locaties van de overnachtingen (Maximaal €100,-). Deze kosten worden berekend wanneer de locaties bekend zijn. Wanneer deze kosten te hoog zijn voor de jongeren, is hier zeker een oplossing voor te bedenken. Geef dit dan even aan bij de aanmelding! Voor de volwassenen vragen wij een bijdrage van €100,- voor de onkosten van de cursus en de eigen bijdrage voor de onkosten van de weekenden.

Aanmelding:

Via deze QR-code word je naar een website verwezen om je gegevens in te vullen. Bij een bevestigingsmail is je aanmelding gelukt! Ook kan je je aanmelden door te mailen met Rianka: rianka_bekendam@hotmail.com

 

 

We hopen op vele opgaven en zien uit naar wat God in jullie levens zal laten zien!

Hartelijke groeten,

Marije Schaafsma, Brenda Courtz, John Meijerink en Rianka Bekendam