Dit jaar zal er door dominee Henk Bakhuis catechese worden gegeven aan de 12- tot 15-jarigen. De data staan op de flyer vermeld. De 15+’ers zullen dit jaar een andere vorm van catechese ontvangen, namelijk via de (jeugd) Launch Out cursus.

 

Belijdeniscatechese en ‘informatiebijeenkomsten belijdeniscatechese’

Dit jaar is het de mogelijkheid om bij dominee Henk Bakhuis belijdeniscatechese te doen. We willen jou vragen wanneer je deel wilt nemen aan de belijdeniscatechese dit door te geven aan Rianka Bekendam. De belijdeniscatechese wordt gegeven op dezelfde data als de ’12- tot 15-jarigen’ catechese en zal starten om 19.45 uur in de Olthof.

Weet je niet goed of je belijdenis wilt doen, heb je vragen over het doen van belijdenis of vind je de drempel om belijdenis te doen nog te groot? Dan kan je naar 3 bijeenkomsten komen om te spreken over belijdenis doen met dominee Henk Bakhuis. Op donderdag 28 oktober, donderdag 11 november en donderdag 18 november verwelkomt dominee Henk Bakhuis je graag om 20.30 uur in de Olthof om met hem het gesprek aan te gaan. Meld je ook hiervoor even aan bij Rianka (e-mail rianka_bekendam@hotmail.com en tel. 06-25412391), zodat Henk Bakhuis op de hoogte is dat je interesse hebt in deze informatieavond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belijdeniscatechese en ‘informatie bijeenkomsten belijdeniscatechese’

Dit jaar is het de mogelijkheid om bij dominee Henk Bakhuis belijdeniscatechese te doen. We willen jou vragen wanneer je deel wilt nemen aan de belijdeniscatechese dit door te geven aan Rianka. De belijdeniscatechese wordt gegeven op dezelfde data als de ’12-15 jarigen’ catechese en zal starten om 19.45 uur in de Olthof.

Weet je niet goed of je belijdenis wilt doen, heb je vragen over het doen van belijdenis of vind je de drempel om belijdenis te doen nog te groot? Dan kan je naar drie bijeenkomsten komen om te spreken over belijdenis doen met dominee Henk Bakhuis. Op donderdag 28 oktober, donderdag 11 november en donderdag 18 november verwelkomt dominee Henk Bakhuis u/jou graag om 20.30 uur in de Olthof om met hem het gesprek aan te gaan. Meld je ook hiervoor even aan bij Rianka, zodat Henk Bakhuis op de hoogte is dat u/jij interesse hebt in deze informatie avond.