Zondag 7 november staat er een nieuwe themadienst op de planning. Dit keer met een wel heel bijzonder thema: Entynchano! Een nieuw woord, een Grieks woord waar we veel van kunnen leren!

De vraag waar veel christenen mee worstelen is: ‘Hoe kan ik het doel behalen wat God voor ogen heeft?’. Een lastige vraag, want wat is Gods doel met jouw leven? En als je daar dan achter bent gekomen, hoe zorg jij er dan voor dat Gods doel zal slagen in jouw leven? Of is het niet zo moeilijk als het lijkt…. Wanneer ben je voor God goed genoeg…?

Rik Bennik is een enthousiaste spreker die ons mee zal nemen in dit thema. De band Joy uit Den Ham zal de dienst muzikaal begeleiden en tijdens de dienst zal er gecollecteerd worden voor het moeder-kind project van Compassion. Het belooft een mooie dienst te worden voor jong en oud. Wees welkom!