23 sept.: uitnodiging Startzondag

15 september 2018

Zondag 23 september is het weer zover! We starten het kerkelijk seizoen met onze startzondag! Arthur Broekman en John Meijerink hebben de dienst voorbereid. Tijdens de dienst zal het thema ‘Het beloofde land’ centraal staan, waarbij ook de visie van onze kerk en de toekomstplannen verweven worden. Het is van groot belang dat u/jij deze boodschap zult horen! Daarom nodigen wij iedereen van harte uit voor onze dienst op de startzondag van 23 september.

Na de dienst zullen we gezamenlijk koffie drinken met een heerlijk stuk gebak, ingebracht door veel enthousiaste gemeenteleden. Na de koffie worden we opgesplitst in groepen van jong tot oud en volgt er een heel leuk spel, waar iedereen van onze gemeente een rol heeft. We vertellen nog niet precies wat we gaan doen, maar we hebben mensen nodig met Bijbelkennis, interviewers, goede speurders en nog veel meer talenten! Na het spel zullen wij gezamenlijk lunchen.

Het zou fijn zijn als u/jullie je willen opgeven voor de startzondag, zodat we met de lunch rekening kunnen houden met het aantal mensen die met ons mee eten. In d’Olthof treft u/tref je hiervoor lijsten aan, waarop u/jij zich kunt aanmelden. U/Jij kunt u/je ook aanmelden bij Inge van der Veen, via ingegvdveen@kpnmail.nl of bellen op 374221.

Wij hopen en bidden dat we een mooie startzondag met elkaar mogen beleven. Dat we mogen ervaren wat gemeente zijn echt inhoudt en dat we Zijn liefde mogen uitstralen naar onze omgeving.

Team Groeien in Gemeenschap
Rianka Bekendam en Inge van der Veen