24 dec.: gezinskerstnachtdienst

2 december 2019

Op dinsdag 24 december van 18:30 uur tot 19:30 uur is er weer een gezinskerstnachtdienst in de Hervormde kerk.

De dienst is in het bijzonder voor kinderen en gezinnen, maar uiteraard is iedereen uit onze gemeente van harte welkom. En we nodigen de kinderen uit om zoveel mogelijk opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen! Het is een kerstfeest voor iedereen die in en rondom Zuidwolde woont!

Het thema van de dienst is ‘Volg de ster’ en de dienst wordt geleid door Rianka Bekendam. We gaan het kerstverhaal lezen en veel bekende kerstliederen zingen. De muziek wordt verzorgd door een gelegenheidsband met jongeren uit onze kerk.

We zijn op zoek naar kinderen die het leuk vinden om in de dienst te helpen, bijvoorbeeld met het welkom heten, lezen, collecteren of uitdelen. Heb je interesse om mee te doen, laat het dan weten aan Marije Schaafsma, marijeschaafsma12@gmail.com of 06-11224073.

• 8 december 2019 Ds. A.B. Broekman
  • 13 december 2019 Ds. H. Hoogeveen