Adres Foto
25 nov.: Zuidwoldiger Zangavond

25 nov.: Zuidwoldiger Zangavond


18 november 2018

Op zondag 25 november is er een Zuidwoldiger Zangavond. Hieraan wordt meegewerkt door The Martin Mans Formation, het bekende mannenensemble van dirigent en organist Martin Mans. De leiding is in handen van Rolanda den Boon.

 

The Martin Mans Formation
Martin Mans is Nederlands bekendste en ook meest druk bezette organist en is zeer geliefd bij een groot publiek. Al op zeer jonge leeftijd begon hij met orgelspelen en won hij diverse concoursen. Bekendheid geniet hij vooral om zijn improvisaties over geestelijke liederen. Hij werkte mee aan maarliefst meer dan 500 cd-opnamen en vele DVD’s. Een aantal van zijn cd’s is met platina en goud bekroond, een ongekend succes in de orgelwereld. Jaarlijks geeft hij zo’n 250 concerten, in binnen- en buitenland.
Naast organist is Martin ook zeer actief als dirigent van diverse mannenkoren, de Urker Mans Formatie, Vocalgroep VOICE en dus ook “The Martin Mans Formation”. Dit mannenensemble bestaat uit twintig heren, die samen een prachtige muzikale eenheid vormen. Zij hebben inmiddels een grote naam opgebouwd in Nederland, maar ook daarbuiten en geven jaarlijks diverse concerten en verlenen medewerking aan zangdiensten. Zij traden al enkele malen op bij een Zuidwoldiger Zangavond, een groot succes. Reden dat ze ook dit jaar weer te zien en horen zijn in ons programma!

 

De zangavond begint om 19.00 uur in onze kerk.

De toegang is gratis, de koffie na afloop ook. We houden wel een collecte voor de onkosten.

 

Zingt u mee? Van harte welkom!

 

Orgelcommissie Hervormde Gemeente Zuidwolde,
Peter ten Kate

 

Erediensten
  • 26 mei 2019 Ds. P. Wiekeraad
  • 30 mei 2019 Ds. B. Gras
  • 31 mei 2019 Ds. H. Hoogeveen
  • 2 juni 2019 Christiaan Post
  • 6 juni 2019 Ds. A.B. Broekman