31 mei: jongerenavond

19 april 2019

Jongerenavond: afsluiting winterwerk

Vanuit de jeugdkerk kwam er een geweldig idee naar voren om als afsluiting van het jeugdwerk te gaan doen! Vorig jaar hebben we met een groep jeugd en enkele ouders de kickboxclinic gedaan met Joop Gottmers. Dit jaar gaan we geheel wat anders doen:

We gaan met Stichting Present een actie doen om kinderen en jongeren te ondersteunen! Wat de precieze actie is wordt nog overlegd, wij gaan eerst als leiding in gesprek met Stichting Present om te kijken wat bij onze groep past. Jullie wensen uit de jeugdkerk nemen we hierin zeker mee.

Wanneer:  Vrijdagavond 31 mei
Tijden:   Begin van de avond (ga uit van 18.00 uur vertrekken)
Wat doen: Een actie met de jeugdgroep voor anderen (armen, jongeren, asielzoekers etc)
Afsluiting na actie: Naar de Mac met alle jongeren die meegaan

Noteer dus vrijdagavond 31 mei vast in je agenda! Wij gaan ervan uit dat er veel tieners en jongeren meegaan op deze gezellige afsluitingsavond!

Groetjes Imard, Jim, Jolinde en Rianka

• 26 mei 2019 Ds. P. Wiekeraad