Adres Foto
7 mrt.: concert El Jakim met Jan Vayne

7 mrt.: concert El Jakim met Jan Vayne


17 februari 2020

 

Gospelkoor El Jakim geeft zaterdag 7 maart een bijzonder concert in de Grote Kerk in Steenwijk. Ze treden op samen met Jan Vayne. Naast zijn solospel en begeleiding op de vleugel is er medewerking van Marcel Zimmer op slagwerk/percussie, Mark Dekkers op contrabas, Ronald Ruiter op trompet en bugel en Nico Penners op de klarinet en altsax.

 

Bekend en nieuw repertoire
Tijdens het concert met het thema ‘Liefde en Licht’ kan het publiek genieten van uiteenlopende muziekstijlen: swingend repertoire zoals ‘Amazing Grace’ en muziek van o.a. John Rutter en van de jonge Nederlandse componist Marco den Toom. De mooiste stukken van het vorig jaar uitgebrachte album ‘Licht’ zijn te horen, aangevuld met kersvers repertoire. Daarbij is er ook gelegenheid voor samenzang. Dirigent Harold Kooij geeft zelf acte de présence op de tweede vleugel.

 

Kaartverkoop
Het optreden 7 maart begint om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten € 15 (kinderen t/m 12 jaar € 5) en zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar met € 2,50 korting bij Bloemisterij Gaal in Steenwijk, Van der Laan Tweewielers in Zuidwolde of via e-mail gospeleljakim@gmail.com. Voor meer informatie, kijk ook op www.eljakim-zuidwolde.nl.

 

Erediensten
  • 29 maart 2020 Ds. H. Bakhuis: online
  • 5 april 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 10 april 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 12 april 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 19 april 2020 ntb: online