Adres Foto
9 dec.: winterbuffet en Sing-In

9 dec.: winterbuffet en Sing-In


18 november 2018

 

De allerlaatste geldactie voor de reis van onze jongeren naar India staat gepland op zondag 9 december. We willen na het grote succes van ons stamppottenbuffet eerder dit jaar en het succes van de ‘Dinner-Sing-In’ van vorig jaar weer een buffet organiseren!

 

De opbrengst gaat naar het Indiaproject. We hopen hiermee net de extra materialen aan te kunnen schaffen die de kinderen in het weeshuis nodig hebben: medicatie, hulpmiddelen, knutselspullen, speelgoed etc.

 

Waar:                                 In de Olthof

Hoe laat:                             17.15 uur

Kosten:                               10 euro per persoon

Start Sing In:                     19.00 uur

 

Het zou fijn zijn als u zich wilt opgeven op de formulieren in de Olthof of wilt opgeven bij Dyanne Onvlee: dyanneonvlee@gmail.com

 

Sing-In

 

Het bekende duo Reni en Elisa Krijgsman naar onze gemeente! Deze avond zullen zij de Sing-In verzorgen, waarbij wij heel veel bekende liederen met elkaar mogen zingen!

 

Ook zullen zij een korte overdenking verzorgen. Reni en Elisa zijn bekend van de Opwekkingsliederen, ze zijn veel te zien op EO Zingt en zetten zich in om met hun muziek Gods liefde uit te stralen. Zij hebben heel veel zin om in onze gemeente te komen zingen en samen met ons te eten op zondag 9 december.

 

Tot dan!

Samen zingen tot eer van onze grote God

 

Erediensten
  • 26 april 2019 Dhr. J. Wassens
  • 28 april 2019 Dhr. A.S. Palland
  • 4 mei 2019 Dhr. K. Jonkman
  • 5 mei 2019 Ds. W. v.d. Griend
  • 10 mei 2019 Mw. R. Stoter