Aardappelen voor het goede doel

23 september 2020

Zaterdag 5 september zijn in Groningen de bekende Bildstar aardappelen gerooid door gemeenteleden van de Hervormde kerk, het Anker en de Ontmoetingskerk. We zijn erg blij dat er zoveel vrijwilligers waren die mee hebben geholpen. Dank daarvoor dames en heren! De aardappelen zijn in het voorjaar door familie de Ruiter gepoot en verder goed verzorgd.  Wij zijn erg blij dat we een gedeelte van de oogst mogen verkopen voor het gezamenlijke diaconaal jaardoel ‘de Rudolphstichting. Hartelijk dank!

Voor 7,50 euro per 5 kg worden de aardappelen bij u thuis gebracht.

De aardappelen zijn te bestellen bij de diakenen van uw kerk.
Voor de Hervormde kerk zijn dit Herman van Arregon (arragon322@hotmail.com) en Gerrit Dijkstra (gdijk54@xs4all)

Voor de Ontmoetingskerk zijn dit Clara van Dijk (claravdijk@hotmail.com) en Marian Elling (ellingmarian@gmail.com)

Wees er overigens snel bij, want uit ervaring van voorgaande jaren blijkt dat de klei-aardappelen erg lekker én super vlot uitverkocht zijn.
Op = dus ook echt op!

• 1 november 2020 mw. L. van de Berg