Adres Foto

De Streekradio op zondagmorgen

 

Ruim 20 jaar verzorgt de Streekradio op zondag het programma “Ronduit Zondag” (eerder bekend als “Rondom de Kerken”). In dit religieus getinte programma met veel trouwe luisteraars, staan muziek, berichten uit Kerk en Samenleving centraal en tot voor kort werd ook een live kerkdienst vanuit de regio uitgezonden.
Vanaf oktober is gekozen voor een nieuwe opzet en zijn de rechtstreekse kerkdiensten komen te vervallen. Redenen hiervoor waren o.a. een dikwijls andere opzet van de kerkdiensten met meer activiteiten, waardoor het moeilijker werd geschikte radiodiensten uit te zenden en daarnaast bleek het door o.a. overbelasting van het internet ook steeds lastiger om een technisch verantwoorde uitzending te realiseren. Bovendien is er tegenwoordig ook een groot aanbod van diensten via Kerkradio en Internet.

 

De nieuwe opzet van het programma “Ronduit zondag” (tussen 10 en 12 uur) kent een vast bezinningsmoment rond 10.30 uur waaraan een groot aantal predikanten en kerkelijk werkers uit de regio meewerkt middels een korte overdenking met passende muziek. Daarnaast zal tussen 11 en 12 uur veel ruimte zijn voor berichten uit Kerk en Samenleving, reportages, concerten etc. Hierbij willen wij ook een beroep doen op de lezers van kerkbladen om ons als het ware te voeden met berichtgeving over uw(kerkelijke)activiteiten, vieringen, bijeenkomsten etc. Wij nemen dan contact met u op of nemen uw mededelingen op in onze agenda. U/jij kunt ons bereiken via ronduitzondag@streekradio.com

 

Om iedere zondag een verantwoord programma te realiseren zijn er veel vrijwilligers nodig. Voelt u /jij iets voor dit boeiende radiowerk? Bijvoorbeeld als redacteur, technicus of presentator? Laat het ons weten! Natuurlijk wordt u opgeleid of ingewerkt. Vrijwilligers zijn ook van harte welkom bij de programma’s “Gospelmusic” (zondag 12-13u) en het religieus verzoekplaten programma “Glorieklanken”(zondag 18-20u.) Wij horen graag van u/jou!

 

Namens de Streekradio,

 

Anton Tobé, tel. 0528-373468

 

  6 oktober  Mw. R. Stoter
 13 oktober  Dhr. K. Jonkman
 20 oktober  Ds. J. Zomer
 27 oktober  Dhr. J. Wassens
  1 november  Mw. J. Luten
  8 november  Ds. D. Prins
 15 november  Ds. B. Gras
 22 november  Ds. L. Jansen
 29 november  Ds. B. van Werven
  6 december  Dhr. Joh. van Oosten
 13 december  Ds. D. Prins – van de Bosch
 20 december  Ds. K. de Graaf
 25 december  Ds. H.M. Smit
 27 december  Ds. A. v.d. Velde

 

Erediensten
  • 24 januari 2021 Ds. A. Palland
  • 31 januari 2021 ntb
  • 7 februari 2021 Ds. J.A. Adriaanse
  • 14 februari 2021 ds. J. Zondag
  • 21 februari 2021 Ds. G. Brandorff