Adres Foto

De Streekradio op zondagmorgen

 

Ruim 20 jaar verzorgt de Streekradio op zondag het programma “Ronduit Zondag” (eerder bekend als “Rondom de Kerken”). In dit religieus getinte programma met veel trouwe luisteraars, staan muziek, berichten uit Kerk en Samenleving centraal en tot voor kort werd ook een live kerkdienst vanuit de regio uitgezonden.
Vanaf oktober is gekozen voor een nieuwe opzet en zijn de rechtstreekse kerkdiensten komen te vervallen. Redenen hiervoor waren o.a. een dikwijls andere opzet van de kerkdiensten met meer activiteiten, waardoor het moeilijker werd geschikte radiodiensten uit te zenden en daarnaast bleek het door o.a. overbelasting van het internet ook steeds lastiger om een technisch verantwoorde uitzending te realiseren. Bovendien is er tegenwoordig ook een groot aanbod van diensten via Kerkradio en Internet.

 

De nieuwe opzet van het programma “Ronduit zondag” (tussen 10 en 12 uur) kent een vast bezinningsmoment rond 10.30 uur waaraan een groot aantal predikanten en kerkelijk werkers uit de regio meewerkt middels een korte overdenking met passende muziek. Daarnaast zal tussen 11 en 12 uur veel ruimte zijn voor berichten uit Kerk en Samenleving, reportages, concerten etc. Hierbij willen wij ook een beroep doen op de lezers van kerkbladen om ons als het ware te voeden met berichtgeving over uw(kerkelijke)activiteiten, vieringen, bijeenkomsten etc. Wij nemen dan contact met u op of nemen uw mededelingen op in onze agenda. U/jij kunt ons bereiken via ronduitzondag@streekradio.com

 

Om iedere zondag een verantwoord programma te realiseren zijn er veel vrijwilligers nodig. Voelt u /jij iets voor dit boeiende radiowerk? Bijvoorbeeld als redacteur, technicus of presentator? Laat het ons weten! Natuurlijk wordt u opgeleid of ingewerkt. Vrijwilligers zijn ook van harte welkom bij de programma’s “Gospelmusic” (zondag 12-13u) en het religieus verzoekplaten programma “Glorieklanken”(zondag 18-20u.) Wij horen graag van u/jou!

 

Namens de Streekradio,

 

Anton Tobé, tel. 0528-373468

 

  4 febr  Ds. M. van Rijswijk
 11 febr  Ds. C. ’t Lam
 18 febr  dhr. G. Bekendam
 25 febr  Ds. B. van Werven
  3 mrt  mw. R. Stoter
 10 mrt  Ds. Kloosterziel
 17 mrt  Ds. J. Zomer
 24 mrt  mw. J. Doeven
 31 mrt  mw. S. Groote
  7 apr  mw. H. Wiechers
 14 apr  Ds. G. Naber
 21 apr  predikant nog niet bekend
 28 apr  Ds. H.E. J. de Graaf

 

Erediensten
  • 22 maart 2019 mw. S. Groote
  • 24 maart 2019 Ds. A.B. Broekman
  • 29 maart 2019 Ds. H. Scholing
  • 31 maart 2019 dhr. G. van Vulpen