Adres Foto
Even voorstellen: nieuwe koster

Even voorstellen: nieuwe koster


2 januari 2019

 

Mijn naam is Arthur van Enkhuijzen. Ik woon in Zwolle en ben vader van 2 dochters: Thirza 17 en Mirthe 15 jaar. 2 jaar geleden ontmoette ik Theresia. Ik leerde haar kennen als vriendin en ook als hulp-koster. Samen gingen we naar de kerk, waar ik me al snel thuis voelde door de onderlinge verbondenheid tussen de mensen. Toen bekend werd dat Gert en Gonnie gingen stoppen heb ik gesolliciteerd.

 

Al pratend, denkend en biddend, gesteund om te gaan beginnen aan een nieuwe taak als koster. Spannend om een kostersechtpaar op te volgen die dit 35 jaar hebben gedaan. Vanaf 1 november combineer ik mijn werk als begeleider bij Stichting Philadelphia in Vierhouten met het kosterschap in Zuidwolde. Dit zal ik samen doen met de hulpkosters Theo, Jan en Theresia. Ik hoop op een fijne samenwerking met elkaar als gelovigen.

 

Van Hem is onze hulp! Laten we die vraag ook aan elkaar (jong en oud samen) stellen: Help je mee?

 

Erediensten
  • 28 juni 2019 Dhr. K. Jonkman
  • 30 juni 2019 Ds. A.B. Broekman
  • 5 juli 2019 Dhr. J. Wassens
  • 7 juli 2019 Ds. A.B. Broekman
  • 12 juli 2019 Ds. A.B. Broekman