Hemelvaartdag: dauwtrappen

9 mei 2018

Het is al vele jaren de gewoonte om op Hemelvaartsdag te gaan dauwtrappen en dat zijn we ook dit jaar weer van plan.
Het is de bedoeling dat we op Hemelvaartsdag, donderdag 10  mei, om kwart voor zeven (6.45 uur)  vertrekken vanaf het  plein bij de Hervormde kerk Hoofdstraat 98 en dan  om ongeveer half negen terug te zijn voor het gezamenlijk ontbijt.

Om te zorgen dat alles goed verloopt en we voldoende broodjes hebben, vragen wij u om u op te geven bij één van de volgende personen: Fam. Schaafsma  tel. 0528- 372167 of Gerrit van Arragon Tel. 0528- 373628. Eventueel per email gerka.arragon@planet.nl
In de kerken leggen wij ook inschrijfformulieren waarop u uw naam en adres kunt noteren en eventuele bijzonderheden.

Als er voldoende belangstelling is kunnen we een kortere route inplannen voor gezinnen met (kleinere) kinderen of mensen die wel willen lopen maar niet zo ver.

We hopen dat we deze morgen mooi weer hebben en veel gezellige deelnemers.
Na het ontbijt kunt u de kerkdienst bijwonen, die in deze zelfde Kerk gehouden wordt.
Deelname is gratis. Wel vragen we, na afloop van het ontbijt, om een vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten.
Als er mensen zijn die om wat voor reden dan ook niet mee kunnen lopen, kunnen altijd aan het ontbijt aanschuiven.(wel even opgeven)

Graag opgeven voor of uiterlijk maandag 7 mei, en mocht er actuele informatie zijn dan staat dat in de Groene Post van 2 mei.

Namens de Evangelisatie Commissie,
Gerrit van Arragon Tel. 373628.

• 21 september 2018 Ds. H. Hoogeveen
  • 23 september 2018 Ds. A.B. Broekman