Interkerkelijke Gebedskring

15 september 2019

Op maandagavond 1x per twee weken komt de Interkerkelijke Gebedskring bij elkaar. Wij zijn een kleine groep Christenen uit Zuidwolde en omgeving die een uurtje danken en bidden voor alles wat er in onze plaatselijke en omringende Kerkelijke Gemeentes gebeurt.
Ook bidden we o.a. voor de scholen, gemeenteraad, regering, Israël en vervolgde Christenen overal ter wereld. Een belangrijk onderdeel is ook dat we mensen die het moeilijk hebben of ziek zijn, bemoedigen met een kaart en/of een bezoekje. Het is ons Gebed dat meer mensen met ons mee gaan doen.

Wilt u of wil jij met ons mee komen bidden?  De eerstvolgende Gebedsavond is op 16 september a.s. om 19.00 uur bij de Jaap en Hennie Wiechers, Hoofdstraat 57b, 7921AC Zuidwolde.

Voor deelname, voorbede of informatie  is hun tel. nr. 0528-242222.

Hopelijk tot op één van de Gebedsavonden,  marrypiel@gmail.com