Jongerenreis India: stand van zaken

10 maart 2018

De eerste acties zijn al weer achter de rug. De jongeren zijn druk in de weer geweest in Zuidwolde om sponsoren te werven voor ons project. Er zijn wel 29 sponsoren gevonden en zullen zich via onze Facebookpagina en op onze shirts aan u getoond worden het komende jaar! Wij zijn erg dankbaar dat zoveel ondernemers ons uit Zuidwolde willen steunen.

Zaterdag 17 februari werd er een heerlijk wintersbuffet voor maar liefst 60 personen geserveerd in de Olthof. Een buffet vol heerlijke gerechten: Snert, Bruine Bonensoep, Hutspot, Zuurkoolschotel, Speklappen, Boerenkool, Rookworsten, Salades en heerlijke toetjes! Alle mensen die ons hebben geholpen met het koken: Nogmaals onze grote dank, het was heerlijk!

De volgende acties;

• Vrijdag 9 maart zullen wij koffie schenken op de bruiloft van predikant Marius van Rijswijk van de Vrijgemaakte kerk uit Zuidwolde.
  • Paaseitjes: Binnenkort liggen er bestelformulieren in de Olthof
  • Oud ijzer: Oud ijzer kan worden gebracht bij de familie Meinema (Krayenkamp 1, zijkant huis)
  • Zaterdag 2 juni: High Tea
  • Zaterdag 17 november: Concert Gospel Choir Chosen

Als u ons project middels een gift wilt ondersteunen, kunt u dit bedrag over maken naar het rekeningnummer van de Hervormde kerk, onder vermelding van ‘Gift Jongerenreis India’

Houdt onze Facebookpagina ‘Jongerenreis India 2018’  in de gaten voor de laatste nieuwtjes en onze acties.

• 19 oktober 2018 Mw. H. Wiechers
  • 21 oktober 2018 dhr. H. Lowijs