Kerkelijk seizoen gestart

23 september 2020

Wat was het een prachtig startweekend en wat hadden we er prachtig weer bij! Ongeveer 30 kampeerders en 60 gemeenteleden waren het gehele weekend bij elkaar om samen het nieuwe kerkelijke seizoen te starten op de boerderijcamping van Herman en Susan van Arragon.

Vrijdagavond startten we met de Open Hemel Tour van Julian Goedhart. Samen zingen en God loven en prijzen in de openlucht. Na het opruimen zijn we met de jeugd en volwassenen het bos ingegaan om te lasergamen en ‘bijbels te smokkelen’. Het was een fanatiek gebeuren, leuk om al die enthousiaste mensen bij elkaar te zien rennen door de bossen.

Zaterdagochtend zijn we gestart met een gezamenlijk ontbijt en werd alles klaargemaakt voor de ochtenddienst. Deze ochtend sprak John over het thema ‘Samen kerk, samen sterk’. Met elkaar hebben we gezongen, gedanst, Gods Woord gelezen en gebeden. We zijn weer op scherp gezet met elkaar. De kinderen hadden hun eigen programma en startten iets eerder dan de jongeren en volwassenen met de aftrap van het nieuwe jeugdproject Transform 2022. Daarover later meer. In de middag vertrok de jeugd naar Grolloo voor een survival en gingen de volwassenen wandelen onder leiding van Geertje Broekman. Zaterdagavond werd er een pubquiz georganiseerd en sloten we de avond af met een kampvuur, met daarbij opwekkingsmuziek onder leiding van Arthur Broekman en Teun van Ommen.

Zondagochtend vertrokken de kampeerders vanaf de camping, samen met andere gemeenteleden naar het kerkplein voor de openluchtdienst. Ter afsluiting van het weekend hebben we met elkaar mogen barbecueën. Een geweldig weekend, waarbij we veel hebben gelachen, bijgepraat, maar bovenal God weer van dichtbij mochten ervaren!

• 1 november 2020 mw. L. van de Berg
  • 4 november 2020 Ds. B. Gras