Nieuwsbrief ontvangen of telefonisch contact?

14 april 2020

In deze tijd van de coronamaatregelen waarin er wekelijks zaken veranderen, houden wij u en jullie als gemeentelid graag goed op de hoogte van de kerkelijke activiteiten. Denk aan de invulling van onze online erediensten en andere mogelijkheden om toch met elkaar kerk te kunnen zijn. Sinds begin april brengen wij, naast het kerkblad, een nieuwsbrief per e-mail uit. Dit doen wij voorlopig wekelijks.

Contactgegevens doorgeven

Wilt u deze nieuwsberichten ook ontvangen? Of liever telefonisch contact om elkaar even te spreken, bemoedigen of informeren? Heeft u hulp nodig of kunt u hulp bieden? Stuur ons dan uw contactgegevens: uw e-mailadres en/of telefoonnummer, met daarbij uw naam en adres. Graag een berichtje aan: Geke Lopers, tel. 06-27161844 of 0528-372603, e-mail lopersh@ziggo.nl.

Wij gebruiken de gegevens alleen voor kerkelijke, informatieve doeleinden. Mocht u geen belangstelling meer hebben voor de nieuwsbrief, dan kunt u zich onderaan de e-mail altijd afmelden.

Namens de kerkenraad,

Scriba Hans Huiskes