Adres Foto
opgeven 2e cursus Launch Out

opgeven 2e cursus Launch Out


16 oktober 2018

 

Eind oktober zal de eerste cursus Launch Out van start gaan. Er hebben zich heel wat mensen opgegeven van onze gemeente. We bidden dat er veel harten zullen worden geraakt en dat we in ons geloof een hele nieuwe dimensie mogen gaan ervaren.

 

Wil jij jezelf ontwikkelen in het geloof, samen met andere gemeenteleden?
Dan is onze cursus Launch Out echt iets voor jou!
In deze intensieve cursus leren we:
– te aanbidding (voorbereiding van ons hart)
– voorbeden te doen (het belang van gebed en samen bidden)
– Gods woord te ontdekken
– elkaar te stimuleren in het geloof, fellowship (het belang van      gemeenschap en vriendschap d.m.v. samen eten, smallgroups en mentorschap)

 

Wat wordt er verwacht?
De cursus wordt gegeven, na een start weekend,  op 7 avonden en een gezamenlijk (outreach) weekend. Tijdens dit weekend gaan we op verschillende manieren uitreiken naar onze omgeving d.m.v. praktisch werk en andere creatieve vormen van evangelisatie.

 

Wanneer:

Naar  verwachting eerste kwartaal 2019, al naar gelang opgaven.

 

Wat kost deze cursus?
De kosten voor de cursus zijn € 200,= p.p., dit is inclusief sprekersvergoeding, lesmateriaal, warme maaltijd,  koffie en thee en kosten outreachweekend. Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk gemeenteleden mee kunnen doen, hebben we de prijs gesteld op € 100,= per persoon en investeren wij als kerk graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Mocht je meer willen/kunnen bijdragen of de kostprijs willen betalen, dan zouden we dat heel fijn vinden.

Wanneer je graag mee zou willen doen, maar niet de minimale bijdrage kan betalen, laat het ons weten zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

 

Aanmelding:
Je kunt je aanmelden voor de discipelschapstraining bij Rianka Bekendam op rianka_bekendam@hotmail.com of bellen 06 25412391.

 

Samen zullen we de lengte en de breedte, de hoogte en de diepte kunnen begrijpen, ja de liefde van Christus kennen die alle kennis te boven gaat, opdat je zult volstromen met Gods volkomenheid (Efeziërs 3:18,19)

 

Ga jij ook je grenzen verleggen en je laten raken door het Woord? Dan zien wij jouw aanmelding voor de training/cursus graag per omgaande tegemoet.

 

Team Groeien in Gemeenschap
Inge van der Veen

 

Erediensten
  • 30 augustus 2019 mw. S. Groote
  • 1 september 2019 Ds. A.B. Broekman en Ds. B. Gras
  • 6 september 2019 Ds. B. Gras
  • 8 september 2019 Ds. A.B. Broekman
  • 13 september 2019 mw. D. de Mots