Adres Foto
Opgeven voor 2e cursus Launch Out

Opgeven voor 2e cursus Launch Out


11 maart 2019

 

Tweede cursus Launch Out

 

De eerste cursus is afgesloten met een fantastisch weekend in Vriezenveen/Westerhaar. We hebben een mooi programma gehad, met veel verscheidene invalshoeken. In het weekend mochten we uitreiken naar onze medemens. Dit was goed voor de teamspirit, maar zeker goed om te zien dat er veel nood is in onze wereld. Nog geen uurtje bij ons vandaan en dan letterlijk en figuurlijk over een andere drempel stappen. We mochten wat ons geleerd is, in praktijk brengen. Daar was heel wat moed voor nodig, maar we lieten ons leiden door de Heilige Geest. Wat een verbinding ontstond hier!

 

Wil jij jezelf ontwikkelen in het geloof, samen met andere gemeenteleden?
Dan is onze cursus Launch Out echt iets voor jou!
In deze intensieve cursus leren we:
– Te aanbidding (voorbereiding van ons hart)
– Voorbeden te doen (het belang van gebed en samen bidden)
– Gods woord te ontdekken
– Elkaar te stimuleren in het geloof, fellowship (het belang van gemeenschap en vriendschap d.m.v. samen eten, smallgroups en mentorschap)

 

Wat wordt er verwacht?
De cursus wordt gegeven, na een startweekend,  op 7 avonden en een gezamenlijk (outreach) weekend. Tijdens dit weekend gaan we op verschillende manieren uitreiken naar onze omgeving d.m.v. praktisch werk en andere creatieve vormen van evangelisatie.

 

Wanneer:
Startweekend: Vrijdag 11 oktober, zaterdag 12 oktober
Avond 1: Woensdag 16 oktober
Avond 2: Woensdag 20 november
Avond 3: Woensdag 4 december
Avond 4: Woensdag 18 december
Avond 5: Woensdag 8 januari 2020
Avond 6: Woensdag 22 januari
Avond 7: Woensdag 5 februari
Slotweekend: Vrijdag 28, zaterdag 29 februari en  zondag 1 maart

 

Terugkomdagen opties: 6,7,8 maart

 

Wat kost deze cursus?
De kosten voor de cursus zijn € 200,= p.p., dit is inclusief sprekersvergoeding, lesmateriaal, koffie en thee op de avonden. Elke cursist verzorgt 1 avond of meerdere avonden een maaltijd voor de groep. Er komen later nog kosten voor de overnachtingen bij (reken op ca. €60,= p.p. voor 2 overnachtingen). Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk gemeenteleden mee kunnen doen, hebben we de prijs gesteld op € 100,= per persoon (voor de cursus, exclusief het weekend) en investeren wij als kerk graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Mocht je meer willen/kunnen bijdragen of de kostprijs willen betalen, dan zouden we dat heel fijn vinden.

Wanneer je graag mee zou willen doen, maar niet de minimale bijdrage kan betalen, laat het ons weten zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

 

Aanmelding:
Je kunt je aanmelden voor de discipelschapstraining bij Rianka Bekendam op rianka_bekendam@hotmail.com of bellen 06 25412391.

 

Samen zullen we de lengte en de breedte, de hoogte en de diepte kunnen begrijpen, ja de liefde van Christus kennen die alle kennis te boven gaat, opdat je zult volstromen met Gods volkomenheid (Efeziërs 3:18,19)

 

Ga jij ook je grenzen verleggen en je laten raken door het Woord? Dan zien wij jouw aanmelding voor de training/cursus graag per omgaande tegemoet.

 

Team Groeien in Gemeenschap
Inge van der Veen

 

Erediensten
  • 31 mei 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 7 juni 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 14 juni 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 21 juni 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 28 juni 2020 Ds. A.B. Broekman: online