Adres Foto
Opgeven voor cursus Lauch Out

Opgeven voor cursus Lauch Out


14 juli 2020

 

Wil jij jezelf ontwikkelen in het geloof, samen met andere gemeenteleden?
Geef je dan per omgaande op voor onze nieuwe cursus Launch Out!

 

In deze intensieve cursus leren we o.a. aanbidding (voorbereiding van ons hart), voorbeden te doen (het belang van gebed en samen bidden), Gods woord te ontdekken, elkaar te stimuleren in het geloof. Als leiding willen we ons graag weer inzetten voor een nieuw seizoen met elkaar samen. Hoe dit vorm krijgt, zullen we t.z.t. gaan communiceren n.a.v. de maatregelen die de overheid neemt omtrent samenkomsten. Uiteraard houden we de coranamaatregelen nauwlettend in de gaten en kunnen we in dergelijke groep de 1,5 meter zeker waarborgen. Het lijkt ons goed om toch plannen te maken en om daar niet mee te wachten.

 

Dit zijn de voorlopige data (avonden):
Startweekend: Vrijdag 2 oktober En zaterdag 3 oktober
Avond 1: Woensdag 7 oktober

Avond 2: Woensdag 21 oktober
Avond 3: Woensdag 4 november (dankdag)

Avond 4: Woensdag 18 november
Avond 5: Woensdag 2 december

Avond 6: Woensdag 6 januari 2021
Avond 7: Woensdag 20 januari

Avond 8: Woensdag 3 februari
Avond 9: Woensdag 17 februari
Slotweekend: eind februari – begin maart (nog te bepalen)
Extra verdiepingsavonden voor alle cursisten (ook groep 1 en 2) Donderdagavond 26 november, donderdagavond 25 maart 2021

 

Helaas overlappen 2 avonden de bijeenkomsten van de HvG. Ook hierin zullen we een creatieve oplossing bieden. Noteer deze alvast in jullie agenda’s.

 

Kosten cursus
De kosten voor de cursus zijn € 200,= p.p., dit is inclusief sprekersvergoeding, lesmateriaal, koffie en thee op de avonden. Elke cursist verzorgt 1 avond of meerdere avonden een maaltijd voor de groep. Er komen later nog kosten voor de overnachtingen bij (reken op ca. €60,= p.p. voor 2 overnachtingen) voor ons Reach Out weekend. Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk gemeenteleden mee kunnen doen, hebben we de prijs gesteld op € 100,= per persoon (voor de cursus, exclusief het weekend) en investeren wij als kerk graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Mocht je meer willen/kunnen bijdragen of de kostprijs willen betalen, dan zouden we dat heel fijn vinden.
Wanneer je graag mee zou willen doen, maar niet de minimale bijdrage kan betalen, laat het Inge dan per omgaande weten en dan kijkt zij naar een passende oplossing.

 

Voor informatie en opgave kun je terecht bij Rianka Bekendam of Inge van der Veen. Doe dit dan per omgaande, zodat we verder kunnen met voorbereiden. Ook zou je je licht kunnen laten schijnen bij oud-cursisten, die je graag van informatie voorzien. Zij kunnen je vertellen, wat ze hebben geleerd en wat de cursus voor hen heeft betekend.

 

Samen zullen we de lengte en de breedte, de hoogte en de diepte kunnen begrijpen, ja de liefde van Christus kennen die alle kennis te boven gaat, opdat je zult volstromen met Gods volkomenheid (Efeziërs 3:18,19)

 

 

Team Launch Out

Erediensten
  • 25 oktober 2020 Ds. A.B. Broekman
  • 1 november 2020 mw. L. van de Berg
  • 4 november 2020 Ds. B. Gras
  • 8 november 2020 Ds. F.A. Slothouber
  • 15 november 2020 Ds. A.B. Broekman