Adres Foto

Project 2018: kindertehuis Uganda

 

Het afgelopen jaar stond het jaarproject van de gezamenlijke diaconieën in het teken van een kindertehuis in Uganda genaamd ‘The home of hope and dreams’.

 

We hebben allerlei acties georganiseerd om geld in te zamelen voor een landbouwfrees. Deze is in oktober door Gini Pullen (de oprichtster van the Home of hope and dreams) aangeschaft. Het jaar was nog niet voorbij en het geld wat we hebben opgehaald met de al geplande acties is ook goed besteed namelijk voor een bijdrage aan de gewenste zonnecollectoren zodat ‘the Home of hope and dreams’ milieuvriendelijk op zelf opgewekte energie kan koken.

 

Al met al zijn wij heel erg dankbaar en tevreden dat de acties met behulp van onze drie kerkelijke gemeentes van Zuidwolde zo’n enorm succes is geworden. Wij willen u graag hartelijk bedanken voor uw bijdrage op welke wijze dan ook!

 

Op zondag 2 december hebben we tijdens het koffiedrinken Mini Prins, bestuurslid van de stichting, een cheque mogen overhandigen met het imponerende bedrag van ruim 6900 euro!
Mini heeft de cheque ontroerd aangenomen en vertelde hoe de landbouwfrees al in gebruik is genomen en hoe goed deze frees de mannen die ermee werken bevalt.
Mini  was onder de indruk hoe de gezamenlijke diaconieën van Zuidwolde hebben samengewerkt om het jaarproject op deze wijze inhoud te geven.

 

Hartelijke groet van de gezamenlijke diaconieën

 

  

Erediensten
  • 18 januari 2019 Ds. B. Gras
  • 20 januari 2019 Ds. A.B. Broekman
  • 25 januari 2019 Mw. D. de Mots
  • 27 januari 2019 Ds. A.B. Broekman
  • 1 februari 2019 Ds. H. Hoogeveen