Rommelmarkt succesvol

19 juli 2019

De rommelmarkt van 2019 was weer een succes dankzij u allen die geholpen heeft. Wanneer en wat uw hulp dan ook geweest is: met het bakken van de kniepertjes, het breien van sokken, het maken van prachtige bloemstukken, het opbouwen van de kramen, het laden van de wagens, het verkopen en/of kopen op de marktdag zelf, bij het opruimen of bij de schoonmaken van de kerk op maandag. De commissie is erg blij met u!

Onder een stralende zon in de helderblauwe lucht was het vooral ’s ochtends weer gezellig druk tijdens de marktdag. Het was fijn te merken dat we, ondanks dat het best wel warm was deze dag, zo samen een gezellige dag hebben met een fijne gemoedelijke sfeer. De bruto-opbrengst van deze dag was dit jaar € 8.719,50. De opbrengst van de speelgoedkraam heeft ieder jaar weer een speciale bestemming. Dit jaar gaat de helft van de opbrengst naar het diaconale project van de gezamenlijke diaconieën (Gambia) en naar de Hersenstichting. Aan ieder doel kunnen we weer een mooi bedrag schenken. In een bij-Een later dit jaar komt er een overzicht van de opbrengsten van alle kramen en activiteiten.

Op de dag zelf hebben we goede reacties gekregen op de orgelconcerten van de diverse organisten en op de tentoonstelling van de schilderijen van Harm Klunder en Geertje Folkers. Op deze manier hebben we ons mooie kerkgebouw en orgel op een mooie manier onder de aandacht gebracht.

Wanneer u het leuk vindt om sokken te breien voor de rommelmarkt, dan houden we ons van harte aanbevolen. Wilt u ons dit s.v.p. laten weten dan kunnen wij u de wol vergoeden.

Voor de leesliefhebbers onder ons staat er vanaf eind juni in de Olthof een boekenkast vol met allerlei soorten boeken voor jong, oud en daartussenin. Ziet u een leuk boek in deze kast, dan mag u het meenemen om te lezen. U kunt het boek daarna zelf houden, doorgeven of weer terugzetten in de kast. Heeft u zelf een boek dat geschikt is voor de boekenkast? Dan mag u het daarin zetten!

En heeft u een prachtige dag gehad en genoten van de saamhorigheid en gezelligheid? Noteer dan zaterdag 27 juni 2020 alvast in uw agenda!

Namens de rommelmarktcommissie,

Annemiek Vos