Stand van zaken jaarproject

25 november 2020

Het jaarproject van de gezamenlijke diaconieën van de drie kerken in Zuidwolde is dit jaar de Rudolphstichting, een stichting die het Jeugddorp De Glind ondersteunt in het opvangen van uithuisgeplaatste kinderen.

Door de beperkingen is er dit jaar geen informatiebijeenkomst geweest en zijn we ook niet in de gelegenheid geweest een werkdag te organiseren  bij De Glint. Maar ondanks dat er weinig acties geweest zijn, is actiebedrag toch al € 3780. De aardappelen en  de pepermunt zijn in korte tijd uitverkocht. Wat de aardappelactie betreft hebben we Gerard de Ruiter nog speciaal bedankt voor zijn inzet.

Als eindsprint is er aan het eind  van het jaar is er nog een chocolade-actie. Daarover hoort u binnenkort meer.

Namens de projectgroep, Herman van Arragon

• 24 januari 2021 Ds. A. Palland