Startweekend 18 t/m 20 september

22 augustus 2020

Startweekend: Samen kerk, samen sterk

Nu er weer meer mogelijkheden zijn rondom de coronamaatregelen, willen we dit jaar groots uitpakken in ons startweekend. Dit jaar niet met de ‘gewone’ versie van de startzondag, maar met een heel weekend met elkaar! Met op zondag een openluchtdienst op het kerkplein. Het vindt plaats op vrijdagavond 18 september, zaterdag 19 september en zondag 20 september.

Een weekend waarbij gemeenteleden kunnen kamperen op de boerderijcamping van Herman en Susan van Arragon in Nolde. Een weekend waar we met elkaar God groot mogen maken, een weekend met verschillende activiteiten voor jong en oud!

Het globale programma is:

Programma vrijdagavond:

16.00 uur –  18.00 uur:                                 Aankomst

18.00 uur – 19.00 uur:                                  Gezamenlijke maaltijd (iedereen kookt voor zichzelf)

19.30 uur – 21.30 uur:                                 Sing-In met Julian Goedhart & band

22.00 uur:                                                   Lasergamen

Programma zaterdagochtend:

8.00 uur:                                                     Ochtendgymnastiek

8.30 uur – 9.00 uur:                                     Gezamenlijk ontbijt (iedereen verzorgt eigen ontbijt)

10.00 uur – 12.00 uur                                  Verdieping Samen kerk samen sterk; voor de kids een speciaal programma

Onder leiding van John Meijerink + verwerkingsopdracht/ verwerkingsspel

Programma zaterdagmiddag:

12.30 uur – 13.00 uur                                  Gezamenlijke lunch (iedereen verzorgt eigen lunch)

13.30 uur – 17.00 uur                                  Jeugd: Survival!

13.30 uur – 17.00 uur                                  Meditatiewandeling onder leiding van Sarianne van Dalen

17.30 uur – 18.30 uur                                  Gezamenlijke maaltijd (iedereen kookt voor zichzelf)

Programma zaterdagavond:

18.30 uur – 19.30 uur                                  Kinderactiviteit met clown Geke

20.00 uur – 21.00 uur                                  De Grote Pubquiz

21.00 uur – 23.00 uur                                  Kampvuur met muziek van Jeugd met een Opdracht

Programma zondag:

09.30 uur                                                        Openluchtdienst op Kerkplein Zuidwolde

12.30 uur                                                Barbecue op de camping

Informatie over kamperen

De campinggasten betalen € 30,- per persoon voor het kamperen, voor de activiteiten en voor de barbecue op zondagmiddag. Iedereen zorgt voor eigen drinken, maaltijden en snacks.
Gemeenteleden die niet komen kamperen, zijn uiteraard ook van harte welkom. De activiteiten die worden aangeboden zijn voor jong en oud, dus voor ieder wat wils!

Geef je nu op

In verband met de coronamaatregelen is opgave verplicht. Dat is voor de kampeerders vanzelfsprekend; als je wilt kamperen moet je je aanmelden bij Rianka: 06-25412391 / rianka_bekendam@hotmail.com. Geef hierbij aan met hoeveel personen jullie van plan zijn om te komen en wat de leeftijden van de gezinsleden zijn.

Voor de niet-kampeerders die willen deelnemen aan de verschillende activiteiten is het ook noodzakelijk zich aan te melden.

In het online aanmeldformulier vindt u het gehele programma, de kosten van de activiteiten en een korte beschrijving wat de activiteiten inhouden. Klik op onderstaande link om het programma te bekijken en aan te melden voor de activiteiten:

U krijgt een bevestiging per mail wanneer u zich heeft aangemeld voor de activiteiten. Wanneer u binnen enkele dagen geen bevestigingsmail ontvangt, neem dan contact op met Rianka Bekendam (0625412391)

Hartelijke groeten,

Arthur Broekman en Rianka Bekendam