Startweekend 18 t/m 20 september

24 juni 2020

Startweekend: Samen kerk, samen sterk

Nu er weer meer mogelijkheden zijn rondom de coronamaatregelen, willen we dit jaar groots uitpakken in ons startweekend. Dit jaar niet de ‘gewone’ versie van de startzondag, maar dit jaar maken we er een startweekend van met elkaar! Met op zondag een openluchtdienst op het kerkplein.

Een weekend waarbij gemeenteleden kunnen kamperen op de boerderijcamping van Herman en Susan van Arragon in Nolde. Een weekend waar we met elkaar God groot mogen maken, een weekend met verschillende activiteiten voor jong en oud! Het programma is nog in de maak, maar de datum is al bekend: vrijdagavond 18 september, zaterdag 19 september en zondag 20 september.

De campinggasten betalen €30,- per persoon; voor het kamperen, voor de activiteiten en voor de barbecue op zondagmiddag. Iedereen zorgt voor eigen drinken, maaltijden en snacks.
Gemeenteleden die niet komen kamperen, zijn uiteraard ook van harte welkom. In ons programmaboekje (die nog in ontwikkeling is), zullen we laten weten wat de kosten zijn van de activiteiten die aangeboden worden. De activiteiten die worden aangeboden zijn voor jong en oud, dus voor ieder wat wils!

In verband met de coronamaatregelen is opgave verplicht. Dat is voor de kampeerders vanzelfsprekend; als je wilt kamperen moet je je aanmelden bij Rianka. Maar ook voor de niet-kampeerders die willen deelnemen aan de verschillende activiteiten, is het noodzakelijk zichzelf aan te melden. Meer informatie volgt wanneer er meer duidelijkheid omtrent het programma en de coronamaatregelen.
Opgave voor het kamperen kan vanaf nu bij Rianka: 0625412391 / rianka_bekendam@hotmail.com. Geef hierbij aan met hoeveel personen jullie van plan zijn om te komen en welke leeftijden ieder gezinslid heeft.

Hartelijke groeten,

Arthur Broekman en Rianka Bekendam