Terugblik Jongerenreis India

20 januari 2019

Jongerenreis India

We zijn weer terug! Wat een onvergetelijk en wonderlijke jongerenreis hebben wij met elkaar mogen beleven. We zullen in dit kerkblad niet al onze ervaringen kunnen delen, we hopen dat dit deels is overgekomen in onze blogs en we hopen meer te kunnen vertellen in de ochtenddienst van 13 januari. Zeker willen wij aan jullie vertellen wat deze reis met ons heeft gedaan, maar ook zeker wat wij met kracht van onze God voor de mensen daar hebben kunnen betekenen!

Met heel veel (contant) geld zijn we op reis gegaan. We hebben samen met de pastor bekeken waar ons geld aan besteed kon worden: kleding voor de weduwen, maaltijden voor de weduwen, naaimachines voor de weduwen, geiten voor de weduwen, rijst voor de weduwen, kleding voor de blinden, rijst voor de blinden, kleding voor de weeskinderen, cadeautjes voor de weeskinderen, maaltijden en kleding voor de leprozen, Bijbels voor de predikanten over 200 km rondom Dharmapuri, avondmaalschalen voor de predikanten in de omgeving en nog zoooveel meer! Wat ontzettend gaaf hoeveel wij op deze manier voor de mensen konden betekenen. We hebben zoveel mogen uitdelen! Daarnaast hebben wij elke dag voor heel veel mensen mogen bidden. Bij elke kerkdienst of bij elk huisbezoek stond het gebed en zang centraal. Wij hebben onze dans elke keer weer mogen uitvoeren, hoe mooi is het om via muziek en dans het Evangelie ook te uiten!

Wij zijn als reisleiding ontzettend dankbaar en trots op onze jeugd. Wat hebben zij zich flexibel opgesteld, maar vooral open gesteld voor onze grote God! Uitstappen naar je naaste, uitstappen om te bidden met onbekenden en mensen die ziek zijn, uitstappen om de liefde die wij mogen ontvangen weer uit te delen aan mensen die geraakt mogen worden door de kracht van Zijn liefde!

Wij hopen en bidden dat Gods kracht die wij hebben ervaren in India, ook zijn doorwerking mag hebben in Nederland.

• 22 februari 2019 Ds. A.B. Broekman
  • 24 februari 2019 Ds. A.B. Broekman