Adres Foto
Tot eind feb.: opgeven Opwekking 2020

Tot eind feb.: opgeven Opwekking 2020


6 februari 2020

 

Opwekking 2020: ‘Het komt door Zijn Naam’

 

Dit jaar is het de 50e Opwekking in Nederland! Net als het gezellige weekend van vorig jaar, willen wij iedereen uitnodigen om opnieuw/ of om voor het eerst mee te gaan naar de Pinksterconferentie Opwekking! Afgelopen jaar was een groot succes met elkaar. We hebben met een groep gekampeerd, met elkaar gegeten, samen de diensten bezocht en gezellige avonden met elkaar beleefd. Voor jong en oud is er genoeg te beleven tijdens het weekend.

 

Samen zingen, samen bidden, samen kamperen en samen eten! Hoe gaaf is het om als gemeente dichtbij elkaar te zijn en samen God te ontmoeten! Wij zijn erg benieuwd of jullie ook mee willen.

 

Opgeven is zeker noodzakelijk en er zit een bepaalde tijdsdruk achter: hoe eerder je je opgeeft, hoe betere kampeerplek we kunnen krijgen met onze gemeente. De groep moet minimaal uit 25 personen bestaan om zo ons eigen veld te ontvangen. En dat is de wens van onze jongeren😊

 

Informatie over Opwekking:
De Pinksterconferentie vindt plaats van vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Graag willen we jullie vragen spoedig aan te melden bij Gerlo Bekendam. Hij zal jullie uitleggen hoe de betaling, de opgaven etc. werken!

 

Opgeven kan vanaf nu tot eind februari! Nogmaals: de tijd dringt, dus geef jullie snel op via het mailadres: gerlo_bekendam@hotmail.com

 

Groeten Gerlo Bekendam

 

Erediensten
  • 29 maart 2020 Ds. H. Bakhuis: online
  • 5 april 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 10 april 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 12 april 2020 Ds. A.B. Broekman: online
  • 19 april 2020 ntb: online