Uitnodiging inspiratieavonden

7 oktober 2019

De kerkenraad en de commissie ‘opzetten van kringen’ nodigt u en jou als gemeentelid van harte uit voor 4 inspiratieavonden.
Deze commissie bestaat uit verschillende enthousiaste gemeenteleden, dominee Broekman en enkele leden die het proces al vanaf de start meelopen.

De inspiratieavonden willen we gaan gebruiken om elkaar te inspireren voor kringen, maar ook om gezamenlijk  na te denken over het opzetten van de kringen.
Dit kan op veel verschillende manieren en in veel verschillende vormen.

De kringen zullen erg belangrijk worden voor ons als kerk. We willen graag zoveel mogelijk mensen bij het ontstaan van de kringen betrekken. Zo willen we tot een vorm van kringwerk komen die bij onze gemeente past!

We gaan dit doen aan de hand van drie thema’s;

*Verbondenheid

*Groei

*Dienstbaarheid

Dit zullen ook belangrijke onderwerpen zijn die in de kringen terug gaan komen.

De eerste avond is op dinsdag 8 oktober in de d’Olthof. We beginnen om half acht en eindigen rond negen uur.

Inbreng hierbij is erg belangrijk. Inbreng van alle leeftijden/alle generaties. Alleen meedenken of ook meehelpen om het uit te werken en uit te voeren, het kan allemaal.
Daarom rekenen we op ieders komst.

De volgende avonden staan gepland op:

woensdag 23 oktober

dinsdag 12 november

dinsdag 3 december

We beginnen ook dan om half acht en eindigen rond negen uur.