Adres Foto
Vakantie Bijbel Week 2020

Vakantie Bijbel Week 2020


14 juli 2020

 

In de laatste week van de zomervakantie (10 t/m 13 augustus) zal er weer een Vakantie Bijbel Week worden gehouden, maar in verband met alle corona-maatregelen is er deze zomer gekozen voor een andere opzet.

 

Het thema van dit jaar is ‘Duik erin’! Dit heeft natuurlijk alles te maken met water, want daar duik je in toch? Maar wat heeft water te maken met de Bijbel?

 

 

We willen de kinderen laten ontdekken, dat Jezus het allerbelangrijkste is in je leven en wat het betekent om te geloven in Hem. Zoals je niet zonder water kunt, kun je ook niet zonder Jezus. Samen zullen we in de verschillende Bijbelverhalen duiken!

 

Hoe gaan we dit doen? We gaan online aan de slag! Dit betekent dat jullie ons kunnen vinden via de facebooksite Vakantie Bijbel Week Zuidwolde. Van maandag 10 augustus t/m donderdag 13 augustus komen er elke dag filmpjes en werkbladen op de site te staan, die je kunt bekijken en maken.

 

Voor meer informatie t.a.v. de Vakantie Bijbel Week kun je mailen met Helma Bekendam, haar mailadres is gradus.helma@gmail.com

 

Kerngroep Vakantie Bijbel Week Zuidwolde

Erediensten
  • 1 november 2020 mw. L. van de Berg
  • 4 november 2020 Ds. B. Gras
  • 8 november 2020 Ds. F.A. Slothouber
  • 15 november 2020 Ds. A.B. Broekman
  • 22 november 2020 Ds. A.B. Broekman