Gospelkoor El Jakim

El Jakim

Gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde bestaat uit een groep van zo’n 40 enthousiaste mensen, inmiddels al jaren – velen sinds onze start in 1997 – bij elkaar. Een dynamisch koor dat met veel gedrevenheid en muzikaal elan wat voor u wil betekenen.

Onze naam El Jakim betekent “God richt op”. We zijn trots op deze naam en zijn er dankbaar voor. Die dankbaarheid willen we laten zien en horen in ons repertoire. Een afwisselend repertoire, swingend en bruisend of ingetogen. Met pianobegeleiding of a capella. De liedteksten zijn afwisselend in het Engels en Nederlands.

Onze dirigent is sinds september 2017 Harold Kooij. Hij is een gedreven muzikaal leider en bij optredens is zijn pianospel te horen als begeleiding van het koor. Tijdens de repetities wordt er hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Er is een warme onderlinge sfeer.

Optredens

Ons koor werkt mee aan diensten in kerken en instellingen. Graag willen wij in uw kerkdienst of bij uw activiteit onze steen bijdragen. Wij kunnen ook een volledig project verzorgen in de vorm van een thema. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op onze site http://www.eljakim-zuidwolde.nl/

Repetities

Tijdens onze repetitieavonden in een oefenruimte van de Hervormde Kerk is ons enthousiaste geluid te horen. Misschien ben jij altijd al een beetje nieuwsgierig geweest en heb je zin om te zingen of muziek te maken in een interkerkelijk koor? Kom dan vrijblijvend luisteren, op een maandagavond om 20.00 uur. Je bent van harte welkom!

Wij willen u graag ontmoeten, maar dàn ook van hart tot hart. We hopen u te raken met onze liederen, uit liefde voor onze God.

Gospelkoor El Jakim

• 20 april 2018 Dhr. J. Wassens