In de themadienst van zondag 3 oktober zal Danielle Rebel-Boeve de dienst begeleiden. Zij zal spreken over het thema: “Wat ziet U?’.

Danielle is een bekende spreekster en het is haar passie dat er eenheid in de kerken heerst. Zij weet als geen ander hoe lastig het is om niet lelijk over anderen te denken, maar heeft daarnaast ook ontdekt dat wanneer je God leert kennen je mensen gaat zien door Zijn liefdevolle ogen! Het is zo belangrijk om in de gemeente van Jezus eenheid te bewaren, want dan kunnen we als gemeente bouwen en uitdelen van Gods goedheid! Maar hoe kijkt God naar jou? En hoe wil God dat jij naar anderen kijkt? Hoe bewaar je de eenheid in de gemeente en hoe buig je negatieve gedachten om over gemeenteleden samen met Jezus? Daar gaan we in de dienst van zondag 3 oktober over nadenken.

In de dienst zullen Glenn en José Witterland de dienst muzikaal begeleiden. De diaconiecollecte zal gaan naar Christenen voor Israël Meals on Wheels.