Samen groeien en bloeien

Heey, mijn naam is Linda Courtz en ik zou jullie graag willen meenemen in mijn volgende stap! Vanaf augustus ga ik fulltime als zendeling werken en begeleid ik studenten die een DTS (discipelschap training school) doen bij Jeugd met een Opdracht Heidebeek. Het centrale doel is God kennen en Hem bekend maken.

Ik word er enthousiast van om anderen te helpen ontdekken wie God is en dat Hij een persoonlijke relatie met ons wil hebben. Mijn eigen DTS was echt levensveranderend. Ik kijk ernaar uit om anderen in ditzelfde proces te begeleiden en bemoedigen. Mijn visie is: samen: groeien en bloeien. Door het begeleiden en bemoedigen van anderen zal ik zelf ook veel leren! Ik ben benieuwd naar wat ik allemaal samen met God mag gaan doen en hoe God mij wil gebruiken op Heidebeek.

Mijn visie begint met ‘samen’, want ik kan dit niet alleen. Ik zou je willen uitnodigen om te investeren in mijn visie en je willen uitnodigen in mijn team! Omdat ik fulltime in het zendingswerk stap, ben ik op zoek naar een team dat mij financieel, met gebed of praktisch wil ondersteunen. Op mijn website kan je hier meer over lezen. Ook kan je er meer informatie vinden over mijn visie, verhaal en Jeugd met een Opdracht: www.lindacourtz.com. Alvast bedankt voor je interesse!