Iedereen uit onze gemeente is van harte uitgenodigd om mee te gaan naar de Virtuele Experience van Compassion in Apeldoorn op zaterdag 18 juni.

Zoals jullie weten worden er vanuit onze gemeente 29 kinderen gesponsord door diverse gezinnen bij ons moeder-kindproject in Peru. Als gehele gemeente ondersteunen wij dit moeder-kindproject. In dit moeder-kindproject worden jonge moeders ondersteunt bij de opvoeding van hun kinderen, worden de kinderen door verpleegkundigen grondig in de gaten gehouden en ontvangen de moeders alle materialen en zorgen die zij nodig hebben. Ook worden moeders en kinderen in veiligheid gebracht door professionals wanneer er gevaren dreigen.

Vanuit de projecten die Compassion biedt in ons gebied in Piura Peru krijgen alle kinderen extra maaltijden, medicatie, medische zorg en krijgen zij het Evangelie te horen. Ze groeien en krijgen kansen die zij normaliter niet konden ontvangen door de armoede waarin zij leven. Er is weer hoop voor deze kinderen!

Soms lijkt Peru zo ontzettend ver weg… Dat is de reden dat wij met elkaar naar het Compassion kantoor in Apeldoorn zijn uitgenodigd voor een echte Virtuele Experience. Met elkaar gaan we ontdekken hoe de projecten van Compassion werken, kunnen we een kijkje nemen in diverse sloppenwijk huisjes en hebben we (hopelijk) een live verbinding met Peru! Een middag waarin we veel zullen horen, leren en zien! Dit wil je niet missen! Geef je snel op bij Barbara Bisschop.

Wanneer:                          Zaterdag 18 juni 2022

Hoe laat:                             14.00 uur vertrek

Waar:                                 Vertrek vanaf het kerkplein

Opgeven:                           bisschopbarbara@gmail.com