Advent Zangavond met Chr. Mannenkoor Stadskanaal en Ronald IJmker

Op zondagavond 4 december is er weer een Zuidwoldiger Zangavond in de Hervormde Kerk van Zuidwolde. Deze keer met een speciaal adventsprogramma, want het is die dag Eerste Advent. Deze zangavond komt het Christelijk Mannenkoor Stadskanaal naar Zuidwolde. Het koor bestaat al sinds 1938 en staat sinds een paar jaar onder enthousiaste leiding van dirigent Harold Kooij.

Het orgel wordt deze avond bespeeld door Ronald IJmker. Zowel Harold als Ronald zijn bekende namen bij onze zangavonden. Dus ook nu wordt het weer een muzikaal feest. Rolanda den Boon verzorgt de presentatie.

Wanneer

Zondag 4 december 2022

 Waar

In de Hervormde Kerk in Zuidwolde.

Hoe laat

De zangavond begint om 19.00 uur.

Thema

Vol verwachting klopt ons hart!

 Kosten

De toegang is gratis, we houden wel een collecte voor de onkosten.

 

Wij hebben er weer zin in! En hopen dat u dat ook hebt. Samen zingen, luisteren en genieten. Harte welkom!

Orgelcommissie Hervormde Gemeente Zuidwolde,

Peter ten Kate