Op zondagavond 26 februari is er weer een Zuidwoldiger Zangavond in de Hervormde Kerk van Zuidwolde. Op deze zangavond komt het Christelijk Mannenkoor ASAF uit Dedemsvaart naar Zuidwolde. Het koor heeft 70 leden en bestaat al sinds 1953. Sinds vorig jaar staat het onder enthousiaste leiding van dirigent Jorrit Woudt. Het orgel wordt deze avond bespeeld door de bekende organist Harm Hoeve uit Rouveen. Hij geldt als één van Nederlands beste organisten. Rolanda den Boon verzorgt de presentatie.

Wanneer

Zondag 26 februari 2023

 

Waar

In de Hervormde Kerk in Zuidwolde.

 

Hoe laat

De zangavond begint om 19.00 uur.

 

Thema

Alles op Zijn tijd

 

Kosten

De toegang is gratis, We houden wel een collecte voor de onkosten.

 

Wij hebben er weer zin in! En hopen dat u dat ook hebt. Samen zingen, luisteren en genieten. Harte welkom!

 

Orgelcommissie Hervormde Gemeente Zuidwolde,

Peter ten Kate