Op zondagavond 24 september is er weer een Zuidwoldiger Zangavond in de Hervormde Kerk van Zuidwolde. Op deze zangavond komt het Christelijk gemengd koor Glorify uit Meppel naar Zuidwolde, onder leiding van Jaap Kramer. Zij waren al diverse keren te horen in Zuidwolde en we kregen veel lovende reacties. Een koor van topniveau! Het orgel wordt deze avond bespeeld door de bekende organist Harry Hamer uit Dronten. Rolanda den Boon verzorgt de presentatie.

Wanneer

Zondag 24 september 2023

 Waar

In de Hervormde Kerk in Zuidwolde.

Hoe laat

De zangavond begint om 19.00 uur.

Thema

Kom, ga met ons

 Kosten

De toegang is gratis. We houden wel een collecte voor de onkosten.

 

Wij hebben er weer zin in! En hopen dat u dat ook hebt. Samen zingen, luisteren en genieten. Harte welkom!

Orgelcommissie Hervormde Gemeente Zuidwolde,

Peter ten Kate