Rondom de feestdagen zijn er diverse kerkdiensten bij te wonen in onze kerk, maar ook in de dorpshuizen van Linde en Veeningen. Traditiegetrouw is er een kerstnachtdienst op kerstavond en een kerkdienst op Eerste Kerstdag. Voor gezinnen met jonge kinderen is er bovendien een nachtdienst in de vroege kerstavond.

 

* 17 december 19.30 uur –         Kerstdienst dorpshuis Linde: voorganger dhr. G. Bekendam uit Zuidwolde, muzikale bijdrage van Muziekvereniging D.E.S. Linde en zang van Geke Lopers en Susan van Arragon

* 24 december 19.30 uur            Kerstdienst dorpshuis Veeningen: voorganger dhr. G. Bekendam uit Zuidwolde, muzikale bijdrage van Muziekvereniging Con Amore Veeningen en zang van een kinderkoor

* 24 december 18.30 uur –         Gezinskerstnachtdienst: onder leiding van ds. R.R. Maathuis uit Zuidwolde, muzikale bijdrage van onze huisband Flame

* 24 december 22.00 uur –         Kerstnachtdienst: voorganger mw. R. den Boon-Stapel uit Zuidwolde, organist Geert Meijer, muzikale bijdrage van gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde. In de dienst wordt gecollecteerd voor het jaardoel van de 3 kerken in Zuidwolde ‘Groentekassen voor Hartagyugh in Armenië’, bij de uitgang is een collecte voor de onkosten voor de dienst

* 25 december 10.00 uur –         Eerste Kerstdag: voorganger ds. R.R. Maathuis, organist Peter ten Kate

* 31 december 10.00 uur –         Oudejaarsdienst: voorganger ds. R.R. Maathuis, organist Peter ten Kate      

 

Iedereen is van harte welkom. Alle kerkdiensten in Zuidwolde worden ook live uitgezonden via kerk-tv (voor abonnees) en via het digitale kanaal te vinden op www.hervormdzuidwolde.nl.