31 januari: themadienst

Zondag 31 januari om 10.00 uur is de eerste themadienst van 2021 online te ‘bezoeken’ via ons digitale kanaal.

Het jaarthema is dit jaar ‘schitteren in Gods Koninkrijk’. En daar gaan we ook goed mee van start. We starten namelijk het nieuwe jeugdproject waar we de komende twee jaar mee aan de slag gaan: Transform 2022. Tijdens de dienst zullen we uitleggen wat dit betekent voor het kinder- en jeugdwerk.

Het thema van de themadienst is: Ontvangen en doorgeven. John Meijerink zal met ons nadenken over dit thema.  Glenn en José zullen de muzikale begeleiding verzorgen; om 09.45 uur beginnen zij al te spelen. Om 09.55 uur volgt een filmpje ter introductie.

In de dienst worden er verschillende dingen laten zien: een vlaggetjeslijn van de kinderen en een start van het nieuwe diaconale project wat ook gekoppeld is aan Transform 2022.

Rianka zal jullie meenemen in haar ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens haar reis met Compassion in Peru. Wij gaan namelijk als kinder- en jeugdwerk een project sponsoren van Compassion. Naar dat project gaan veel kinderen, die in extreme armoede leven. Deze gezinnen leven van maar 1,90 per maand, terwijl de kosten in de omgeving extreem duur zijn. Inmiddels worden er al 22 kinderen uit ons project gered uit extreme armoede door gemeenteleden uit onze kerk! Zondag zullen wij opnieuw u de mogelijkheid geven om een kind uit ons project te sponsoren voor 33 euro per maand. Zondag zullen we alles uitleggen, want zondag kunt u kennismaken met de sponsorkinderen! Denk er maar alvast over na, het is een verrijking om te geven en te ontvangen aan deze kinderen.

Voor meer informatie over kindsponsoring verwijzen wij u naar de website van Compassion: https://www.compassion.nl/wat-we-doen/kindsponsoring/