Zondag 6 juni is er weer een themadienst. In deze dienst zal Sarianne van Dalen spreken over het thema: ‘Leef alsof het je laatste dag is’. Deze zin is bij velen waarschijnlijk bekend uit het lied van André Hazes. Een lied die mensen kunnen uitspreken die gaan voor het ‘wereldse’ geluk: haal uit het leven wat erin zit, pakken wat je pakken kan…. Maar wat zegt de Bijbel over écht geluk? We gaan met elkaar nadenken over wat er in de Bergrede beschreven staat. Een geluk die 180 graden anders is dan het wereldse geluk. Als je dat gaat begrijpen, mag je gaan schitteren en hét verschil gaan maken!

De band Online zal de muzikale begeleiding verzorgen tijdens de dienst.

In de dienst wordt er gecollecteerd voor ons moeder-kindproject in Peru.

Geef je op als je de dienst fysiek wilt bijwonen: reserveren@hervormdzuidwolde.nl. VOL=VOL!