Op zondag 19 december is er voor jong en oud een gezinsdienst met het thema: Beloofd is beloofd!

Want het is waar: als God iets aan ons belooft, dan doet Hij het ook! Daar mogen wij op vertrouwen, dat mogen wij geloven. God beloofde ons in het Oude Testament al dat de Messias zou komen, alleen duurde dat best lang. De mensen moesten lang wachten tot Gods belofte uit kwam. Het duurde zelfs zo lang dat de mensen begonnen te twijfelen aan Gods beloften, of zij vergaten de belofte van God, of erger nog; zij geloofden de beloften van God niet meer.

In deze gezinsdienst zal Erik Posthouwer spreken. Hij is kerkelijk werker in de Hervormde Gemeente in Putten en is ook meester op de basisschool. Hij ziet ernaar uit om hier in Zuidwolde te komen spreken. De band Pro Vobis uit de Gereformeerd Vrijgemaakte Gemeente uit Vroomshoop zal de dienst muzikaal begeleiden.